Fuqia blerese ne renie/Tregetaret ne BISHAN ‘qajne hallet’me kandidaten e LSI ,MEHMETAJ

Fuqia blerese ne renie/Tregetaret ne BISHAN ‘qajne hallet’me kandidaten e LSI ,MEHMETAJ

924
SHPËRNDAJE

Kandidatja e LSI per FIERIN ,Kejdi MEHMETAJ ka biseduar sot me tregtarët ambulantë në Bishan. Edhe pse kishte vajtur ora që ata të largoheshin, tezgat e tyre vazhdonin të ishin plot.
“Konsumi ka rënë e çmimet janë rritur .Edhe ato pak te ardhura te nje dite ,nuk dalin as për të shlyer mallin që blejme, e jo më për të mbajtur familjet” ,kane thene tregetaret.

Kandidatët e LSI duke degjuar ankesat e tyre ka shprehur programin e LSI për bizneset dhe bujqësinë dhe u garantoi se ky program përveçse do tu krijojë mundësinë për të punuar në një klimë të favorshme për tregtarët, por do te mundesoje edhe ndërtimin e tregjeve me kushtet te nevojshme infrastrukturore dhe të sigurisë ushqimore ku mund të shesin produktet e tyre.

S'KA KOMENTE