Fshati në Mallakastër i harruar prej 30 vitesh ne infrastrukture rrugore

Fshati në Mallakastër i harruar prej 30 vitesh ne infrastrukture rrugore

5334
SHPËRNDAJE

Fshati Rroms ne bashkine e Mallakastres vuan prej me shume se 30 vitesh mungesen e investimeve ne infrastrukturen rrugore.

Ne nje gjatesi prej 6 km qe nga fillimi i autostrades e deri ne fund te fshatit i gjithe segmenti rrugor eshte i amortizuar , plot me gropa te cilat jane kthyer ne makth te vertete ne perditshmerine e banoreve por edhe per drejtuesit e automjeteve.
Banoret shprehen plot indinjate se ne kete fshat me me shume se 300 familje mungojne te gjitha sherbimet me bazike duke filluar nga rruga, uji i pijshem, mungesa e mjekut ne qendren shendetesore, mungesa e sherbimit urban , dhe njw sere problematikash te cilat ua veshtiresohne se tepermi jetesen ne perditshmerine e tyre.
Sinkron
Perballe kesaj situate ndihemi teresisht te braktisur nga te gjitha qeverite pohojne banoret teksa theksojne se fshati i tyre po braktiset nga dita ne dite.

S'KA KOMENTE