Shkundni pluhurin

Shkundni pluhurin

39
SHPËRNDAJE

Fotografi nga Saravut Whanset
Pluhuri i trazuar nga gjurmët e rënda te elefanteve është shkrepur nga fotografi ne momentin kur dielli ngrihet mbi Surin ne Thailande.

Komuniteti  tradicional në Surin jetoine bashke me elefantë, duke i trajnuar dhe mbajtur kryesisht si kafshë pune.

Sot elefantët, edhe pse ende pjesë integrale e traditës Surin, janë të trajnuar kryesisht për të argëtuar turistët.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.