Nje foto si ‘na ishte nje here’

Nje foto si ‘na ishte nje here’

59
SHPËRNDAJE
Fotografi nga Cory Mottice 

Një ylber shton magjien në një skenë pothuajse si ne parajse te realizuar nga fotografi Cory Mottice në ujevarren Havasu ne Arizona. "Retë duken premtuese për një muzg të bukur, kështu që footografi ka lene kampin dhe eshte drejtuar deri nëujevarren Havasu. Per fotografin kjo eshte nje pamje qe mund te kapet vetem nje here ne jete.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.