Forca te shumta policore ne Fier, kryeministri Rama do te inspektoj nga...

Forca te shumta policore ne Fier, kryeministri Rama do te inspektoj nga afer vaksinimin e mesuesve

1897
SHPËRNDAJE

Kryeministri Rama pritet te insepktoje nga afer vaksinimin e mesuesve ne Fier . Ne diten e sotme shkolla Andon Xoxa ne Fier eshte ambjenti ku do te kryhet vaksinimi i mesuesve . Ardhja e kryeministrit Rama ne Fier ka ngritur ne kembe policien e shtetit duke vendosur masa te forta levizje ne rruge.

Vaksinimi i mësuesve ka nisur ne ditën e sotme ku jane percaktuar 3 qendrat te vaksinimit :Palestrat e shkollave Petro Sota,Andon Xoxa,Perikli Ikonomi
Nje dite me pare eshte kryer vaksinimi i fazes se dyte i mjekeve dhe pensionisteve me vaksinen Pfizer.

S'KA KOMENTE