Flaket e nje zjarri perfshijne pyllin e Semanit

Flaket e nje zjarri perfshijne pyllin e Semanit

514
SHPËRNDAJE

Nje zjarr ka perfshire nje siperfaqe me pyll me pisha ne seman ne vendin e quatur  Godull.Aktualisht
ht ne vendin e ngjarjes ndodhet i gjithe reparti zjarfikes Fier.

Per zjarrfikeset ka qene terren i veshtire per shkak se aty ndodhen dhe shkurre dhe ferra te medha qe rrezikojne djegjen e pishave .Flaket vijojne te djegin bimesine nderkohe qe punonjesit zjarrfikes po luftojwn me flaket qe mos te preket kurora e pishave

S'KA KOMENTE