Fier:Solidaritet dhe kontribut financiar per ukrainen

Fier:Solidaritet dhe kontribut financiar per ukrainen

131
SHPËRNDAJE

Solidaritet dhe kontribut financiar per ukrainen . Prefekti i qarkut Fier dhe kryqi i kuq ka shprehur ketw nisme sensibilizuese per te gjitha institucionet ne qarkun Fier ne ndihme te popullit ukrainas . Ne fjalen e tij prefekti Lefter Shehaj eshte shprehur se situata ne ukraine ka prekur zemrat e te gjithe botes dhe ne keto dite te veshtira per popullin ukrainas solidarizohemi ne mbeshtetje ge luftws se tyre kunder agresionit rus duke kontribuar per lehtesuar kete drame te rende.
Mimoza Celibashi sekrt e kryqit te kuq ne Fier se bashku me antare te kryqit te kuq kane ftuar institucionet te kontrobojne ne vlera finaciare duke afruar edhe numrin e llogarise per kete qellim. Gjithashtu ne qender te Fierit eshte vemdosur nje tende ku vullnetaret e kryqit te kuq kanw ftuar qytetaret te kontrubojnw financiarisht ne ndihme te popullit ukrainas

S'KA KOMENTE