Fier,Patos,Roskovec,Ballsh/Sot dita pa makina

Fier,Patos,Roskovec,Ballsh/Sot dita pa makina

163
SHPËRNDAJE

BASHKIA FIER


👉 “Ditë pa Makina” në Bashkinë Fier.👇
Ju sjellim në vëmendje akset rrugore ku do të aplikohet kufizimi i lëvizjes së automjeteve nga ora 8:00 deri në orën 16:00.
📍Rruga “Kastriot Muço” – nga kryqëzimi me rrugën “Mujo Ulqinaku” deri në sheshin “Nënë Tereza”.
📍Rruga “Rauf Nallbani” – nga Sheshi “Nënë Tereza” deri në kryqëzimin me rrugën “Jakov Milaj”
📍Bulevardi “Ramiz Aranitasi” – nga kryqëzimi me Rrugën “Vasil Peçuke” deri te Sheshi Europa.
📍Bulevardi “Jakov Xoxa” – nga Sheshi Europa deri në rrethrrotullimin e Sharrës
📍Rruga Dervish Hekali – nga kryqëzimi me rrugën “Mujo Ulqinaku” deri në sheshin “Nënë Tereza”.


BASHKIA ROSKOVEC

🚴‍♀️Në kuadër të nismës e Diela pa makina,
🗣️Njoftojmë banorët e Bashkisë Roskovec se, do të ndalohet përkohësisht🚦lëvizja me makina nga 🕗ora 08:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00,🕓 sipas grafikut ⬇️

 1. RRUGA “ISUF SHABHASA”
 2. RRUGA ‘IBRAHIM BUFI”
 3. RRUGA “VASIL GOGA’
 4. RRUGA ‘YMER PIRRA”
 5. RRUGA “SHABEDIN VRIONI”
 6. RRUGA ‘LLAMBI PASKU”
 7. RRUGA “BUSHI KOLA” PJESA 1
 8. RRUGA “E KOMUNALES” PJESA 1
 9. RRUGA “VÈLLEZRIT KUMARAKU PJESA 1
 10. RRUGA “HYSEN GLLAVA”
 11. RRUGA “REFAT CEPELE” PJESA 1
 12. RRUGA “E S.M.T” PJESA 1
 13. RRUGA “E BRAHOVE” PJESA 1
  🚵‍♂️ Nisma është në zbatim të Udhëzimit të Ministrit të Turizmit dhe Mjedisit Nr. 1, datë 24.3.2022 “🇦🇱 Për nevoja të mbrojtjes së mjedisit, dhe përmirësimin e cilësisë së ajrit. 🚲

BASHKIA PATOS

Bazuar në Udhëzimin e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, “Për nevoja të mbrojtjes së mjedisit, parandalimit të ndotjes në mjedis dhe përmirësimin e cilësisë së ajrit, caktimin e ditës pa makina”;
👇
E diela e parë e muajit, dita pa makina!

Në ditët pa makina, rruga kryesore e qytetit, nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do të ketë kufizim të qarkullimit të të gjithë automjeteve, përveç mjeteve të emergjencës (ambulancë, zjarrfikëse, mjete të policisë së shtetit).

📍Rruga ku do të aplikohet ky kufizim është si më poshtë vijon;

➡️Nga Sheshi “Lipe Nashi” deri tek kryqëzimi i rrugës “Heronjtë e Linasit” që të çon për tek Ujësjellësi.Për t’i dhënë mundësi qytetarëve që të shfrytëzojnë qetësisht rrugët dhe njëkohësisht të përmbushin detyrimet dhe nevojat e tyre, Bashkia Patos në bashkëpunim me Policinë e Shtetit dhe Policinë Bashkiake do të marrë të gjitha masat kufizimin e qarkullimit të automjeteve datë 01.05.2022!

Faleminderit për mirëkuptimin!

Bashkia MALLAKASTER

NJOFTIM

Bazuar ne udhezimin nr 1 date 24-3-2022 te Ministrit te Turizmit dhe Mjedisit : Per caktimin e te dieles se pare te çdo muaji si dita pa makina.
🚲🚲 Bashkia Mallakaster njofton te gjithe qytetaret per kufizimin e qarkullimit diten e diele date 1 maj ne keto rruge :
-🚲 Bulevardi kryesor i qytetit

 • 🚲Rruga nga kryqezimi deri ne qender.
  Ne kete hapsire do te lejohen te levizin vetem mjete te urgjences.

S'KA KOMENTE