Fier:Mbyllen sportelet e ADISA ,aplikimi online,qytetaret te irrituar,nuk dine te aplikojne per...

Fier:Mbyllen sportelet e ADISA ,aplikimi online,qytetaret te irrituar,nuk dine te aplikojne per sherbimet qe kerkojne

3293
SHPËRNDAJE

Sot ka nisur aplikimi online ne e albania per sherbimet ndaj qytetareve . Zyrat e ADISA ne Fier jane mbyllur sipas urdherit te fundit te qeverise pasi ky sherbim kryhet nepermjet e albania

Perpos ketij vendimi qytetaret ne Fier kane shprehur indinjate per mbylljen e sporteleve te ADISA pasi nuk dine sesi te aplikojne . Ata te cilet perballen me veshtiresi ne aplikimin online jane mosha e trete .

Ata jane shprehur se nuk kane njohuri nga smartfonet dhe me nje celular te thjeshte nuk mund te aplikojne . Pervec mungeses se nje smartfoni nje qytetar ne moshen e trete kane thene ata nuk ka njohuri nga teknologjia dhe ne kete moshe eshte e veshtire te mesojme .Nuk i kemi femijet qe te na ndihmojne duke kerkuar qe ky vendim duhet te parashikonte me pare edhe kete problematike. Nuk e dime se si te veprojme kane thene te moshuarit qe jane paraqitur sot ne sportelet e ADISA ne FIER.

S'KA KOMENTE