Fieri rekord infektimesh nga Covid -19

Fieri rekord infektimesh nga Covid -19

1181
SHPËRNDAJE

Fieri ka shenuar perseri numer te larte infektimesh nga Covid19 ne diten e sotme . Sipas shifrave te fundit nga ISHP numri i infektimeve shkon ne total ne 2883 raste , ku vetem ne diten e sotme jane rregjistruar 109 te infektuar ne Fier dhe18 ne Mallakaster si dhe 1 humbje jete ne Mallakaster.

Ajo cka bie ne sy ne keto infektimeve eshte numri i larte mes pensionisteve dhe te papuneve por nderkohe pozitiv me Covid kane rezultuar edhe punonjes institucionesh dhe kompanive private

Perpos kesaj situate te infektimeve komuniteti Fierak ne shume sherbime apo ne institucione tw tjera vijojne te jene problematike per rradhe te gjata dhe mos zbatimi i distancimit fizik

S'KA KOMENTE