Fieri qyteti i parë që nis protestën per vdekjen e 31 vjecarit...

Fieri qyteti i parë që nis protestën per vdekjen e 31 vjecarit ne Komisariatin e policise Kavaje

1483
SHPËRNDAJE

Fieri është qytetit i parë që ka nisur homazhet për 31 vjeçarin Ilvi Meta i cili u gjet i pajetë në qelinë e tij në komisariatin e Kavajës në të njëjtën ditë që u arrestua. 

Deputet i PD, Luan Baçi:

Një situatë jo e zakonshme në komisariatet e policisë. Nuk është rasti i parë. Duhet me patjetër që policia të jetë në shërbim të qytetarëve. Këta zotërinj që janë këtu mbahen me taksat tona. Por taksat tona i keqpërdorin, janë të dhunshëm.

Një problem i madh është që në komisariatet e policisë, janë të punësuar militantë të PS-së të cilët kryejnë veprime të tillë. Nuk është rasti i parë. Kjo e sotmja është një homazh për këta të rinj shqiptarë të cilët humbasin jetën nëpër komisariatet e policisë dhe më pas nuk jepet asnjë shpjegim.

S'KA KOMENTE