Fieri me rruge te zbrazura kete fund korriku

Fieri me rruge te zbrazura kete fund korriku

278
SHPËRNDAJE

Kjo e diel e ketij fund korriku e ka gjetur qytetin e Fierit te boshatisur. Ne rruge dhe ne sheshe jane pare kalimtare te pakte ,ne ndryshim nga ditet e tjera .
Shkak i kesaj situate eshte bere i nxehti me temperatura te larta si dhe brakstisja e qytetit nga njerezit qe i drejtohen plazheve apo vendeve turistike .

Plazhet e Darzezes , Semanit dhe Pish poros jane ne distance te shkurter nga qyteti i Fierit dhe shihen si destinacionet me te mundshme nga fieraket per te kaluar kete periudhe nga vala e te nxehtit qe ka perfshire vendin

S'KA KOMENTE