Fieri i jep fund problematikes disa vjecare te mbetjeve urbane

Fieri i jep fund problematikes disa vjecare te mbetjeve urbane

515
SHPËRNDAJE

Fieri i jep fund problematikes disa vjecare te mbetjeve urbane. Kete te diele ka nisur nga puna stacioni i transferimit te mbetjeve, nje pike grumbullimi e cila do te kompresoj mbetjet e me pas i dergon ato drejt inceneratorit.

Paralel me kete proces eshte bere edhe nje studim ne fushen e mbetjeve ne mbrostar, e mbyllur tashme, per te pare mundesine e transformimit te saj dhe mbjelljen e te gjithe siperfaqes me peme.

Fusha e mbetjeve ne Fier u perfshi nga flakwt pak kohe me pare, cka e detyroi bashkine e Fierit ta mbyllte perfundimisht ate duke derguar mbetjet drejt inceneratorit te ri. Fieri dhe 9 njesite prodhojne me shume se 160 ton mbetje ne 24 ore te cilat do te grumbullohen ne kete pike e me pas do te dergohen drejt inceneratorit.

S'KA KOMENTE