Fieraket pushime jashte vendit, pak te ndikuar nga klima politike

Fieraket pushime jashte vendit, pak te ndikuar nga klima politike

134
SHPËRNDAJE

Fieraket edhe kete vere zgjedhin te bejne pushime jashte vendit. Edhe kete vite destinacionet kryesore jane Turqia dhe Greqia ndersa destinacioni i ri eshte Egjipti.

Cmimet jane te favorshme krahasuar me nje vit me pare .Ajo qe ndan ne opinionet e operatoreve turistik eshte ndikimi i klimes politike ne freninim e pushuesve.

Per muajin Qershor ka ndikuar paksa zhvillimi i zgjedhjeve ne levizjet tyristike por pritshmerite jane pozitive pas 30 qershorit

Cdo familje ne baze te te ardhurave planifikon pushime dhe normalisht ato me pak te ardhura krijojn mundesi per pushime edhe ne bregdetin shqiptar

Rreth 15-30% e familjeve fierake mendojne te kalojne pushime verore ne kohe te shkurter, per disa dite, duke i dhene mundesi vetes te shijojne vendet turistike jashte shqiperise .

Rritja e numrit te pushuesve jashte vendit ka arsyen e thjesht se ofertat jane ndoshta me te lira se ne shqiperi dhe ofrojne me teper kushte dhe mundesi argetimi

S'KA KOMENTE