Fier ,te dehur dhe me shpejtesi , policia arreston 3...

Fier ,te dehur dhe me shpejtesi , policia arreston 3 drejtues automjetesh

1021
SHPËRNDAJE

Sektori i Qarkullimit rrugor ne drejtorine e policise se Qarkut Fier pas kontrolleve te vazhdueshme ne rruge vetem per javen qe sapo u mbyll ka kryer arrestimin e 3 drejtuesve te automjeteve qe kane rezultuar te dehur pas testit te alkoolit.

Per cdo dite vendosen rreth 90 gjoba drejtuesve te automjeteve per shkak te shpejtesise tej normave te lejuara te shpejtesise , perdorim te pijeve alkoolike gjate drejtimit dhe perfshirje ne aksidente. Perprej te arrwstuarve jane ndjekur ne gjendje te lire. Ndwrkohe duke ju referuar periudhes se muajit prill te 2019 policia e qarkullimit ka vendosur  1340 masa administrative dhe jane hequr vetem ne 7 ditet e fundit 8 leje drejtimi.

S'KA KOMENTE