FIER/Perkujtohet 110 vjetori i themelimit te Policise se Shtetit

FIER/Perkujtohet 110 vjetori i themelimit te Policise se Shtetit

144
SHPËRNDAJE

Drejtoria e policies Qarku Fier ka festuar sot 110 vjetorin e themelimit te Policise te Shtetit Shqiptar.

Me kete rast efektiva te policise te mbledhur ne mjediset komisariatit kane zhvilluar ceremonine e cila eshte kthyer jo vetem thjesht nje dite perkujtimore por nje fest te policise.
Ne ceremonine organizuar me kete rast kane qene te pranishem jo vetem efektivat e policise por edhe te autoriteteve me te larta ne nivel vendor dhe qarkut Fier .

Drejtori policise se Qarkut Fier Lorenc Panganika ka folur per punen e policise dhe sfidat e ketij viti per te garantuar rendin dhe sigurine publike si dhe te gjitha detyrat qe percaktohen ne kushtetuten e vendit tone.

Qarku Fier numeron 14 deshmor efektiv policie te rene ne krye te detyres. Prioriteti kryesor i efektiveve te policise mbetet goditja e krimit

S'KA KOMENTE