FIER/Kërcënon dhe i thyen telefonin gazetares, rreh operatorin e qytetarin, skandali i...

FIER/Kërcënon dhe i thyen telefonin gazetares, rreh operatorin e qytetarin, skandali i burrit të noteres….video

3413
SHPËRNDAJE

Dritan Harapi, një banor i Fierit, tregon, se kishte një tokë arë 5 mijë m2, të cilën ia shiti Llazar Shytit, për 13 milionë lekë. Kontratën e bëri te noterja Anila Haxhiu në 21 shtator 2022. Por nga 13 milionë lekë, mori vetëm 8 milionë dhe kur të bëhej kalimi i pronësisë, do të merrte edhe 5 milionët e tjera. Dritani thotë, se në vend të Llazarit, i erdhi në zyrë i biri, Dilaver Shyti, kryetar i njësisë administrative Dërmenas. Por pas 8 muajsh akoma nuk ka marrë paratë, edhe pse blerësi pretendon, se ia ka kaluar noteres. Gazetarja bisëdon me blerësin dhe ky i fundit telefon direkt bashkëshortin e noteres Ilirjan Ymeri. Ky i fundit thotë, se i ka kaluar paratë.Në këto kushte shkojmë te zyra e noteres Anila Haxhiu, e cila refuzon të japë shpjegime dhe ulëret, mbyll brenda me celës gazetaren dhe njofton policinë.

S'KA KOMENTE