Fermeret e Qarkut Fier e Berat paralajmerojne neser protesten e radhes

Fermeret e Qarkut Fier e Berat paralajmerojne neser protesten e radhes

1058
SHPËRNDAJE

Sindikata e Fermereve te Bashkuar ka vendosur te organizojne ne diten e neserme nje marshim proteste paqesore nga ora 11-00 deri ne oren 14:00 duke nisur nga bulevardi kryesor ne Lushnje tek rotondo e plasmasit deri tek sheshi para Bashkise .

Qellimi i kesaj proteste eshte te sensibilizoje qeverine dhe opinioni publik per ndryshimin e paketes fiskale per bujqesine per vitin 2022.Fermeret kerkojne qe te merren ne konsiderate 6 kerkesat e bera publike ne zhvillimin e protestes se pare ne Lushnje

S'KA KOMENTE