Familjarët bëjnë thirrje: Në këtë orë të gjithë të dalin të firmosin...

Familjarët bëjnë thirrje: Në këtë orë të gjithë të dalin të firmosin peticionin për varje, t’ja çojmë kryeministrit

3695
SHPËRNDAJE

Ditën e sotme, ka nisur firmosja e peticionit të iniciuar nga familjarët e vogëlushit të ndjerë 8 vjeçar duke kërkuar që autori 38 vjeçar Klodian Çalamani të vcaret në mes të qytetit. Ndërsa kanë bërë thirrje që duke filluar që nesër të fillojë mbledhja e firmave nëpër të gjithë sheshet e qyteteve të vendit duke vendosur si orar orën 14:00. Pas mbledhjes së firmave të nevojshme familjarët thanë se do t’i dorëzonin tek kryeministri Edi Rama.

Thirrja e familjarëve:

Në cdo shesh të mblidhen qytetarët në një orar të caktuar, për shembull në orën 14:00 dhe të mblidhen firmat për peticionin që do t’ja dërgojmë kryeministrit Edi Rama.

S'KA KOMENTE