Era e forte rrëzon catine e nje ndertese, shpetojne disa kalimtare

Era e forte rrëzon catine e nje ndertese, shpetojne disa kalimtare

1177
SHPËRNDAJE

Era e fortë ka rrëzuar pjesën më të madhe të çatisë së magazinave të mallrave ushqimor. Nga rrëzimi i çatisë prej llamarine është rrezikuar jeta e dy të rinjve të cilët kanë qënë duke kaluar në ato momente pranë magazinave të tregut. Dëshmitarët tregojnë se dy të rinjtë janë shtrirë përtokë ndërsa llamarinat kanë rënë mbi mjetet e parkuara në sheshin e magazinave.

Nga rrëzimi i çatisë janë dëmtuar 5 mjete të cilat kanë qenë të parkuara. Në vendngjarje janë forca të policisë, të shërbimit zjarrfikës si dhe të OSHEE-së të cilët kanë shkëputur energjinë elektrike në të gjitha magazinat e tregut të shumicës. Nga ana tjetër po punohet për të çmontuar pjesën e mbetur të çatisë prej llamarine.

S'KA KOMENTE