Vale ndryshimesh/Emerohet drejtuesi i ri i ALBPETROL(Emri)

Vale ndryshimesh/Emerohet drejtuesi i ri i ALBPETROL(Emri)

2786
SHPËRNDAJE

Pas shkarkimit nga detyra te administratorit te meparshem te Albpetrol Flamur Mato, eshte prezantuar ne mesditen e sotme desjtuesi i ri i kesaj kompanie.

Kete mesdite eshte prezantuar administrates se Albpetrol ,administratori i ri Florian Mucaj ,i cili eshte emer i njohur ne Fier.

Drejtuesi i ri Florian Mucaj nderkohe ,ka mbajtur me pare disa detyra ,si nenkryetarin e Bashkise Fier dhe Ujesjellesit.

Ne dy vitet e fundit levizjet ne Albpetrol kane qene te shumta ,jo vetem e drejtuesve por edhe stafit te administrates.

S'KA KOMENTE