Emerohet drejtori i ri i Hipotekes Fier

Emerohet drejtori i ri i Hipotekes Fier

1208
SHPËRNDAJE

Zyra Vendore e Rregjistrimit te Pasurive te Paluejteshmenne Fier ka pesuar serish ndryshim ne drejtimin e institucionit.Sot ne detyren e kreut te ketij institucioni eshte emeruar Sazan Gorishova i cili eshte komanduar ne kete detyre pas situates problematike qe eshte perfshire ky institucion nga periudha kur kryeministri Rama shkarkoi nga detyra P . Kananin  ,gjate nje transmetimi live ne ERTV.

Pergjate periudhes Gusht – Nentor institucioni ne fjale ka kaluara nje periudhe te veshtire pasi 7 punonjes kane bere doreheqjen nga detyra per shkak te frikes dhe presionit ne pune.

S'KA KOMENTE