Emerohet Drejtori i ri i Hetimit Tatimor ne FIER

Emerohet Drejtori i ri i Hetimit Tatimor ne FIER

1197
SHPËRNDAJE

Pas vales se shkarkimeve ne Drejtorite Doganave dhe Hetimit Tatimore ne te gjithe vendin ka nisur emerimet . Ne krye te institucionit ne fjale ne Fier eshte emeruar ARTAN PASHOLLI i cili eshte nje emer i njohur pasi vjen nga nje eksperience te gjate ne Drejtorine e Pergjithshme te Doganave.

Pasholli ka zvendesuar ne kete detyre paraardhesin e tij Bardhyl TAFAJ i cili u shkarkua nga detyra me ndryshimet ne Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve dhe Hetimit Tatimor dhe Doganave.

S'KA KOMENTE