Efektivi i RENEA-s, Altin Morina: Paratë janë të justifikuara, vijnë nga biznesi

Efektivi i RENEA-s, Altin Morina: Paratë janë të justifikuara, vijnë nga biznesi

349
SHPËRNDAJE

Altin Morina para hetuesve ka dhënë deklarimet e tija më polici në lidhje me leket e gjetura në automjetin Audi ku drejtohej nga ai.

“Paratë janë të justifikuara dhe vijnë nga biznesi. Janë tërhequr në bankë dhe i kam marrë për hallet e mia. Nuk kam kryer asgjë të jashtëligjshme dhe nuk jam pjesë e asnjë grupi kriminal.” – tha ai.Por pavarësisht qëndrimit të tij mbi origjinën e parave policia po kryen verifikime për transaksionet bankare të Morinës dhe familjarëve të tij

Në vitin 2015 në kohën kur shërbente si efektiv i FNSH ka qene i arrestuar pas një sherri të ndodhur, por pas hetimeve ai fitoi pafajësinë.

S'KA KOMENTE