Dy vjedhje te tjera kane ndodhur ne Fier ne 24 oret e...

Dy vjedhje te tjera kane ndodhur ne Fier ne 24 oret e fundit

353
SHPËRNDAJE
Më datë 15.09.2018, gjatë natës, në Patos, pranë banesës shtetasit A.H. vjeç 59, i kanë vjedhur një makineri bujqësore (Frezë) për punimin e tokës. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134/1 i Kodit Penal.
Më datë 15.09.2018, gjatë natës, në lagjen “Afrim i Ri”, është vjedhur banesa e shtetasit R.G. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

S'KA KOMENTE