Dy kandidate ne gare per Zyren Vendore te Arsimit ne Fier

Dy kandidate ne gare per Zyren Vendore te Arsimit ne Fier

4023
SHPËRNDAJE
  • Ka nisur faza e dyte e konkursit per drejtimin e Zyrave Vendore te Arsimit Parauniversitar ne rrethe.Ministria e Arsimit ka publikuar listen paraprake te aplikanteve te kualifikuar per fazen e dyte te konkurimit per ZVAP . Ne gare per drejtimin e kesaj zyre ne Fier jane drejtuesja aktuale Yllka Beci dhe Natasha Mino drejtuesja e Shkolles se Mesme te Pergjithshme Perikli Ikonomi ne Fier

S'KA KOMENTE