Drejtuesit e mjeteve te transporit te nxenesve proteste para bashkise Fier

Drejtuesit e mjeteve te transporit te nxenesve proteste para bashkise Fier

339
SHPËRNDAJE

Drejtuesit e automjeteve te sherbimit te transportit te nxenesve te shkollave private ne Fier kane nisur diten e sotme nje proteste para bashkise pasi u eshte ndaluar hyrja ne qytet per kete sherbim.
Sipas drejtuesve te mjeteve te transportit te nxenesve jane mbi 100 mjete te cilet kryejne kete sherbim ne Fier qe jane e licensuar dhe paguajne taksat e bashkise por pamvaresisht kesaj ata jane perballur prej disa ditesh me kete vendim qe nuk u jepet shpjegim nga bashkia. Kane vendosur tabela qe nuk lejon hyrjen ne qytet te furgonave dhe minibuzeve qe kryejne transportin e nxenesve te shkollave private dhe per disa dite pervec rritjes se cmimit te naftes jemi perballur edhe me gjobat e policise. Kemi kerkuae nga bashkia arsyen se perse nuk lejohemi te transportojme nxenesit ne shkolla por nuk kemi marre asnje peegjigje nga bashkia. Drejtuesit e ketij sheebimi jane shprehur se diten e marte so te protestojne dhe do te ndalin punen .

S'KA KOMENTE