Digjet nje autobus gjate nates ne Fier

Digjet nje autobus gjate nates ne Fier

4716
SHPËRNDAJE

Autobuzi qe  transporton punetoret e nje fasonerie shkrumbohet gjate nates ne Peshtan te Fierit nderkohe nuk dihen shkaqet e renies se zjarrit

Nje autobus i firme private qe kryen  transportin e punetoreve te fshatrave Peshtan , Kafaraj dhe Frakull te njesise administrative Levan eshte djegur pjeserisht

Nuk dihen ende shkaqet e ketij zjarri por sipas sic shihet edhe nga foto zjarri ka shkaktuar deme materiale dhe ne pjeset e  brendshme te tij.

Grupi hetimor po punon per zbardhjen e shkaqeve te kesaj ngjarjeje te ndodhur.

S'KA KOMENTE