Dhunuan per vdekje 57 vjecarin ne Ballsh, Gjykata le ne burg 1...

Dhunuan per vdekje 57 vjecarin ne Ballsh, Gjykata le ne burg 1 prej autoreve 2 te tjeret arrest shtepi dhe detyrim paraqitje

889
SHPËRNDAJE

Gjykata e Rrethit Gjyqesor Fier ne diten e sotme ka marre ne rishqyrtim ngjarjen e 28 janarit 2021 ne Ballsh ku 3 persona kane dhunuar 57 vjecarin Pelivan Sinanrrapaj i cili pas 10 diteve pas ngjarjes ka nderruar jete ne spitalin e traumes si pasoje e plageve te marra .

3 autoret ,Festim Alimerkaj, Ferdinand Merkaj dhe Fitim Zekaj kane dale sot perseri para trupit gjykues me Prokuror Elida Hoxha dhe gjyqtar Piro Sota.
Ne fund te gjykimit nga ana e prokurores Hoxha eshte kerkuar masa e vleresimit arrest me burg Festim Alimerkaj me akuzen e plagosje ne bashkpunim me pasoje vdekjen e 57 vjecarit e cila eshte kthyer ne vendim nga ana e gjyqtarit Piro Sota, i cili ne seancen e 31 janarit kishte vendosur lirimin e 3 autoreve.

Nderkohe per Ferdinant Merkaj gjykata ka vendosur arrest shtepie dhe per Fitim Zekajn eshte lene masa me detyrim paraqitje

S'KA KOMENTE