Dhoma e Avokatise ne Fier ka ngritur sot problematiken e ceshtjeve gjyqesore...

Dhoma e Avokatise ne Fier ka ngritur sot problematiken e ceshtjeve gjyqesore civile ne gjykaten e apelit.

1639
SHPËRNDAJE

Dhoma e Avokatise ne Fier ka ngritur sot problematiken e ceshtjeve gjyqesore civile ne gjykaten e apelit. Pavaresisht se kete muaj gjykata e Fierit ka plotesuar vakancat me 4 magjistrate te rinje duke dhene nje shtytje ne zgjidhjen e ceshtjeve ne shkallen e pare, kjo nuk e ndihmon aspak zgjidhjen e metejshme te tyre ne apel.

Kreu i Dhomes se Avokateve ne Fier Ermal Hamataj dhe avokat Ervis Goxhaj, jane shprehur se situata eshte teper shqetesuese dhe problematike pasi jane me qindra ceshtje civile qe presin gkykimin per me shume se 2 deri ne 3 vjet dhe jo vetem qe nuk jane zgjidhur por nuk dihen se kur do te marin zgjidhje ,pasi ne situaten aktuale ne gjykaten e apelit ne Vlore zhvillojne seancat vetem nje trup gjyqtaresh ,nderkohe qe ne shkurt te vitit tjeter me shkrirjen e kesaj gjykate ne nje gjykate te vetme ne Tirane nuk dihet fati i ceshtjeve gjyqesor civile qe jane me qindra per zgjidhje martese dhe problematika te tjera.

S'KA KOMENTE