DHIMA mes banoreve te lgjs ’29 Nentori’ PATOS percjell prioritetet

DHIMA mes banoreve te lgjs ’29 Nentori’ PATOS percjell prioritetet

138
SHPËRNDAJE

Kandidatja e PS Antoneta DHIMA me banorë të lagjes “ 29 Marsi ” Patos eshte shorehur se takimet me banorët e çdo lagjeje, çdo fshati dhe çdo rrugice janë prioritet im dhe PS dhe do të mbeten pjesë e punës sedhe në mandatin e tretë qeverisës. 
Komunikimi me banorët për gjithçka kemi bërë deri më tani, për punët që duhet të bëjmë në këtë zonë dhe adresimin për zgjidhje të problemeve të ndryshme në infrastrukturën rrugore, furnizimit me energji elektrike, kullimit,  çertifikimit të lejeve të legalizimit, çertifikimit të tokës bujqësore etj jane ne vizionin e kandidates dhe kesaj force politike

S'KA KOMENTE