Devijimi i rruges ne Pocem ne Levan -Tepelene mbetet problem per drejtuesit...

Devijimi i rruges ne Pocem ne Levan -Tepelene mbetet problem per drejtuesit e mjeteve.

204
SHPËRNDAJE

Një masiv gurësh qe bllokoi rrugën Levan- Tepelenë si pasojë e reshkitjeve nga reshjet 5 vjet më parë vazhdon të jete problematik këtë aks rrugor duke u kthyer ne rrezik serioz për drejtuesit e automjeteve.

Lëvizja në këtë pjese të autostradës është e rrezikshme. Sipas drejtuesve të mjeteve kjo rruge është bërë shpesh edhe burim aksidenti.Cdo dite ndodhin aksidente .Pergjate kesaj periudhe prej 5 vjetesh rregjistrohen mbi 125 aksidente ku jane shenuar edhe viktima

Sipas deejtuesve te mjeteve aksi ne fjale eshte teper problematik ne kete segment pasi devijimi eshte i forte dhe pa ndricim gjate nates duke u kthyer ne rrezik porencial per aksidente

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka nisur nepermjet nje kompanie rikthimin e rruges ne gjendjen e meparshme ndersa punimet edhe sot vijojne. Eshte kryer zhvendosja e dherave dhe gureve dhe eshte hapur traseja e rruges ndersa nuk dihet sa mund te zgjase deri ne berjen te aksesueshem te ketij aksi

S'KA KOMENTE