Deti vijon te pushtoje bregun e Semanit( video).

606
SHPËRNDAJE

Prej disa vitesh ujrat e Detit po perparojne duke pushtuar disa qindra metra toke te bregut ranor ne Seman.Ky pushtim i ujrave te detit Adriatik ne pjesen e Semanit eshte e dukshme me sy te lire. Ne dy dekadat e fundit deti Eshte afruar me shume se 500 -700 meter nga pozicioni i para 20 viteve i vijes bregdetare te Semanit. Per ata fekuentues te dikurshem te para viteve 1990 te ketij plazhi ,mund ti kujtohen kabinat prej druri dhe kjo kull qe ndodheshin rreth 500 -700 m larg bregut te detit seman. Sot kjo kulle ndodhet ne uje .

​​https://youtu.be/9IR2LE9S_ZQ
​ 

S'KA KOMENTE