Deputetja e PS Fier jep lajmin e shumepritur per banoret e Patosit...

Deputetja e PS Fier jep lajmin e shumepritur per banoret e Patosit dhe Roskovecit

2004
SHPËRNDAJE

Eshte miratuar financimi per demshperblimin e disa qindra familjeve qe u demtuan nga shperthimet kompanise se naftes ne vitin 2016. Lajmi behet i ditur nga Deputetja Socialiste e Qarkut Fier Antoneta Dhima e cila e ka percjelle shpesh kete problem ne Kuvend. Ne statusin e saj ne rrjetin social Facebook deputetja Dhima ka postuar edhe vendimin e Keshillit Ministrave ku eshte shprehur ne shifrq edhe financimi, qe kap nje vlere prej 107 milion leke te reja.

Postimi i Plote i Deputetes Antoneta Dhima

👊 Bëjmë çfarë themi, themi çfarë bëjmë. 👊

Faleminderit shumë kryetarit të kuvendit zotit Gramoz Ruçi , kryeministrit zotit Edi Rama dhe qeverinë shqiptare për adresimin dhe zgjidhjen e shqetësimit të banorëve, shqetësim të cilin si deputete e Qarkut Fier e kam bërë prezent disa herë në komisione dhe seanca plenare si dhe zv/ kryeministri Erion Braçe në mbledhjet e qeverisë, për akordimin e fondit për dëmshpërblimin e shtëpive të dëmtuara pjesërisht nga tronditjet e tokës në territoret e Bashkive Patos dhe Rroskovec të cilat janë vlerësuar në shumën 107 005 724 lekë nga komisioni i ngritur nga Enti Kombëtarë Banesave. 👏

S'KA KOMENTE