Dëmtohet nga termeti njësia administrative Gjoricë në Dibër, punonjësit lënë zyrat

Dëmtohet nga termeti njësia administrative Gjoricë në Dibër, punonjësit lënë zyrat

140
SHPËRNDAJE

Lëkundjet e mëngjesit të sotëm në verilindje të vendit kanë shkaktuar panik tek banorët dhe të gjithë kanë dalë në rrugë. 

Mesohet se Njësia Administrative Gjoricë në Dibër është një nga më të prekurat, ashtu si dhe fshati Topojan në Njësinë Administrative Shupenzë ku gjithashtu ka banesa të dëmtuara. 

Në Topojan 4 banesa të plasaritura dhe në njësinë Gjoricë ka banesa të dëmtuara”

S'KA KOMENTE