Dëbora e parë “zbardh” Korçën

Dëbora e parë “zbardh” Korçën

77
SHPËRNDAJE

Qarku juglindor i Korçës sot është prekur nga dëbora. Këto pamjet vijnë nga zonat më të larta malore si Mali i Thatë, Mokra dhe fshati Shtyllë në Bashkinë e Korçës. Nuk paraqiten problematika për shkak se reshjet e borës kanë qenë jo në formë të dendur.

Edhe fshati turistik i Dardhës mbrëmjen e djeshme është prekur disa minuta nga bora. Temperaturat ditën e sotme shënojnë 9 gradë maksimale dhe 4 minimalja, ndërkohë që ditën e premte pritet që temperaturat të shkojnë nën zero.

Nuk ka asnjë problematike nga situata e reshjeve në qark.

S'KA KOMENTE