Dalin sot përgjigjet e lotarisë amerikane, ja si të kontrolloni nëse jeni...

Dalin sot përgjigjet e lotarisë amerikane, ja si të kontrolloni nëse jeni fitues i programit të vizave

1335
SHPËRNDAJE

Shumë shqiptarë janë në kërkim të ëndrrës amerikane. E duke nisur nga ora 18:00, datë 8 maj 2021, të gjithë ata që kanë aplikuar do të mund të kontrollojnë nëse janë të përzgjedhur nga lotaria amerikane.

Ju mund të kontrolloni në faqen e internetit të E-DV https://dvprogram.state.gov/ duke filluar nga 8 maji 2021, duke klikuar mbi butonin check status dhe vendosur kodin tuaj unik që keni marrë gjatë aplikimi.

Visa

S'KA KOMENTE