COVID-19, Komiteti Teknik i Ekspertëve vendos: S’ka ndryshim masash

COVID-19, Komiteti Teknik i Ekspertëve vendos: S’ka ndryshim masash

158
SHPËRNDAJE

Komiteti Teknik i Ekspertëve gjatë mbledhjes së stome, njoftoi se nuk do të ketë ndryshim masash për 2 javët në vazhdim. 

Nga prezantimet që u pa, situata mbetet relativisht e qëndrueshme. komiteti mendon që të mos ketë ndryshim të masave. Edhe për 2 javë ora policore do të mbetet ajo që kemi rekomanduar. Do të ketë përdorim të masave aty ku kemi rekomanduar,. në qendrat tregtare etj. S’do të ketë grumbullimi i njerëzve më shumë se 50 veta, por në aktivitetet sportive do të realizohen në kapacitete jo më shumë se 30% të këtyre ambienteve. Do të vazhdojë njësoj rregulli i ghyrjes së qytetarëve të huaj dhe shqiptarë, do të kërkohet prova e vaksinimit.

S'KA KOMENTE