Cilët qytete kanë më shumë makina?! Ja Fieri ku renditet

Cilët qytete kanë më shumë makina?! Ja Fieri ku renditet

1074
SHPËRNDAJE

Në mbarë vendin, në regjistrin e mjeteve aktive të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimit të Transportit Rrugor janë 648 mijë e 343 mjete aktive të regjistruara. Referuar të dhënave të DPSHTRR-së, rezulton se në vend të parë për numrin e mjeteve aktive janë Tirana dhe Durrësi, që janë edhe qytetet më të mëdha. Ndërkohë, në fund të listës  është Saranda me 13 mijë e 901 mjete aktive.

Ndërkohë, në regjistrin e DPSHTRR-së së Laçit ka më shumë mjete aktive se në atë të Vlorës, Beratit apo Gjirokastrës.

Ndërsa në regjistrin e DPSHTRR-së së Shkodrës ka më shumë se në atë të Elbasanit e Korçës.

Në total në mbarë vendin janë 13 drejtori të Shërbimeve të Transportit Rrugor që përfshijnë sipas ndarjes disa qytete bashkë.

S'KA KOMENTE