Cilet jane njerezit me te kendshem ne bote?

Cilet jane njerezit me te kendshem ne bote?

280
SHPËRNDAJE

Çdo gusht familje te tera amerikanesh kryejne nje ritual të madh, udhëtojne per ne veri.

Kanadaja nuk ka vetem destinacione ekzotike, por dhe nje ambjent te ngohte per te huajt.

Kanadaja tundon me familjaritet, moti mund te jete disi i fresket, por mbi të gjitha, njërezit karakterizohen nga nje ndjenje e thellë e dashamirësinë.

Për fat të mirë, dashamiresia kanadeze është ngjitëse dhe si pasoje e kesaj njerezit thone me shpesh “faleminderit” dhe “ju lutem” pasi kane vizituar Kanadane.

S'KA KOMENTE