Çfarë ka ndodhur sot në tregun valutor?!

Çfarë ka ndodhur sot në tregun valutor?!

202
SHPËRNDAJE

Dollari amerikan është ‘zgjuar’ në vlera pozitive këtë mëngjes pasi në raport em ditën e djeshme ka rikuperuar pikë teksa është blerë sot me 104.3 lekë dhe është shitur me 105.5 lekë.

Sipas kursit të këmbimit lokal edhe monedha europiane duket në rritje mëngjesin e sotëm edhe pse vijon të qëndrojë nën kuotën e 114 lekë teksa blihet sot me 113.2 lekë dhe shitet me 113.9 lekë.

Franga zvicerane gjithashtu qëndron në nivelin e 113 lekë por duket në rikuperim e sipër këtë të enjte pasi është blerë sot me 113 lekë dhe është shitur me 114.5 lekë nga dita e djeshme.

Paundi britanik shfaqet i qëndrueshëm pasi krahasuar me një ditë më parë është blerë sot me 128 lekë dhe është shitur me 129.5 lekë referuar tregut të brendshëm valutor.

S'KA KOMENTE