Çështja Rama-McGonigal, pranohet kërkesa e opozitës për mocion me debat

Çështja Rama-McGonigal, pranohet kërkesa e opozitës për mocion me debat

64
SHPËRNDAJE

Është miratuar nga konferenca e kryetarëve kërkesa e opozitës për mocioni me debat për McGonigal, në Kuvend. Ndërkohë kreu i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla pas përfundimit të mbledhjes tha se nuk është caktuar koha se kur do të zhvillohet dhe sa do të zgjas ky moncion me debat.

Balla: Ditën e enjte ishit në Kuvend ku u diskutua për një cështje me dy kërkesa. E keni dëgjuar që unë kam marrë fjalën që jemi të gatshëm për të zhvilluar një mocion me debat dhe sot e kemi shprehur në konferencën e krytarëve, ku mori vendimin për zhvillimin e një mocioni me debat dhe sa i përket kohës se sa orë dhe kur do zhvillohet  ë të jetë një diskutim midis krerëve të grupeve parlamentare. Pra konferenca e pranoi kërkesën për mocion me deba

S'KA KOMENTE