Bullgaria heq veton për Maqedoninë e Veriut, i hap rrugën integrimit të...

Bullgaria heq veton për Maqedoninë e Veriut, i hap rrugën integrimit të Shqipërisë drejt BE

463
SHPËRNDAJE

Oliver Varhelyi: Falenderojmë liderin e opozitës Gerb @BoykoBorissov

për marrjen e një vendimi historik për Evropën dhe për pranimin e negociatave me Maqenonine e Veriut bazuar në propozimin francez që lejon vazhdimin me hapjen e negociatave të anëtarësimit me Maqedonine e Veriut.

Ne presim që qeveria t’i bëjë propozimet e nevojshme Parlamentit sot në mënyrë që Evropa të mund të ecë përpara.

S'KA KOMENTE