Piktori Palestinez të surprizon me pikturat në kaktuse.

Piktori Palestinez të surprizon me pikturat në kaktuse.

104
SHPËRNDAJE

Artisti Palestinez Ahmad Yasin ka zgjedhur per telajo te tij kaktuset e kopeshtit të shtepisë se tij ne fshatin Asera Ashmaliya prane Nablus-it ne Bregun Perendimor.I riu piktor ka shprehur artin e tij në frutet e kesaj bime jo vetem si një risi në art por për ta bërë më te dukshme veprat e tij .Edhe pse mungojnë ngjyrat, ato jane plote ngjyrë të gjelbër nga “bima” qe simbolizon jetën dhe ne te njejten kohë për dhe terhequr me shumë vëmendjen jo vetem dashamiresve te artit por kedo qe i shikon ato.

   
    
   

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.