Përballë kërcënimit “Brexit” biznesi evropian kërkesë për një Evropë të bashkuar

Përballë kërcënimit “Brexit” biznesi evropian kërkesë për një Evropë të bashkuar

45
SHPËRNDAJE

Rreth pesëmbëdhjetë drejtues të lartë të industrisë evropiane të mbledhur në takimin e ERT-së (European Round Table of Industrialists) bënë kërkesë për një Evropë “të bashkuar” duke paralajmëruar për pasojat negative të “Brexit”, si në planin e Bashkimit Evropian ashtu edhe atë të Britanisë së Madhe.

“Ne kemi besim, më shumë se kurrë se Evropa duhet të qëndrojë e bashkuar dhe të bashkëveprojë në mënyrë reciproke”, u shprehën drejtuesit e bizneseve në një letër drejtuar medias.

Vëmë theksin se në sajë të BE-së, sipërmarrjet dhe qytetarët kanë fituar një stad prosperiteti 60 vitet e fundit, duke u cilësuar sot si udhërrëhyesi i fuqisë së parë ekonomike dhe tregtare të botës.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.