Një marrëveshje historike

Një marrëveshje historike

22
SHPËRNDAJE

Mes Turqisë dhe Katarit u arrit në një marrëveshje historike.

Turqia në Katar do të ngre një bazë ushtarake.

Marrëveshja u nënshkrua nga ana e Ministrit Kombëtar të Mbrojtjes, Ismet Yilmaz dhe Ministri i Shtetit, përgjegjës për çështjet e mbrojtjes së Katarit, Halid bin Muhammed el Atija.

Kryeministri Davutoglu u prit në takim edhe nga ana e Emirit të Katarit, Sheik Tamim.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.