820 Shqiptare jane debuar nga Gjermania ne Qershor

820 Shqiptare jane debuar nga Gjermania ne Qershor

114
SHPËRNDAJE

Rreth 820 shtetas nga Shqipëria u dëbuan nga shteti gjerman gjatë muajit qershor. Ambasada gjermane në Tiranë bëri me dije të dhënat mujore të fluturimet të avionëve dhe personave të kthyer në drejtim të vendit tonë.
Të dhënat:
Në datën 03.06.2016 – rreth 103

Në datën 07.06.2016 – rreth 9

Në datën 08./09. 06.2016 – rreth 138

Në datën 10.06.2016 – rreth 46

N ë datën 14.06.2016 – rreth 107

Në datën 15.06.2016 – rreth 80

Në datën 16./19./20./21.06.2016 – rreth 80

Në datën 22.06.2016 – rreth 75

Në datën 24./26./27.06.2016 – rreth 65

Në datën 29.06.2016 – rreth 94

Në datën 29.06.2016 – rreth 23

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.