Bllokimi i Facebook dhe Instagram, Mark Zuckenberg humb miliarda dollarë

Bllokimi i Facebook dhe Instagram, Mark Zuckenberg humb miliarda dollarë

336
SHPËRNDAJE

Bllokimi i rrjeteve sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp ka sjell edhe rënien e pasurisë së Mark Zuckenberg, që sot është 7 miliardë dollarë më i “varfër”.

Aksionet e Facebook ranë me më shumë se 5% ditën e sotme, duke bërë që pasuria e Mark Zuckenberg të shkojë në 120.9 miliardë dollar. Që nga 13 shtatori, Zucknberg ka humbur rreth 19 miliardë dollarë nga pasuria e tij.

Problemet në rrjetet sociale kanë filluar rreth orës 16:44 të ditës së sotme, dhe në normalitet janë kthyer pak para mesnatës. Miliona njerëz në gjithë botën nuk kanë mundur të kenë qasje në asnjë nga platformat e mësipërme.

S'KA KOMENTE