‘Blindohet’ Gjykata e FIERIT nga forca te shumta policore

‘Blindohet’ Gjykata e FIERIT nga forca te shumta policore

6008
SHPËRNDAJE

Blindohet perseri gjykata Fier pasi ne ambientet e saj eshte trajtuar perseri ceshtja per vrasjen e biznesmenit Shkelzen Kastrati ne Sheq ne Fier ndodhur me 1 shkurt 2021.

Me forca te shumta policie ne gjykaten e rrethit Gjyqesor Fier eshte paraqitur per here te dyte para nje trupi gjykues ,autori i dyshuar Albert Zaja per vrasjen e fierakut Shkelzen Kastrati .
Nga trupi gjykues i gjykates se shkalles se pare Fier i eshte caktuar masa Arrest me burg per armembajtje pa leje por edhe mbajtje te armeve luftarake .

Edhe 3 persona te tjera ndodhen ne kerkim .Me date 24 mars Albert Zaja u paraqit ne gjykaten Fier per t’u rinjohur me masen e vleresimit “Arrest me burg “dhe kerkoj te mos qendronte ne burgun Fier ,por kjo kerkese nuk u mor parasysh dhe pretendimet e tij u rrezuan

Vijojne te mbeten ne kerkim edhe tre persona te tjerer te dyshuar per ngjarjen, Elson Xhecuka, Roland Cara dhe Elmir Tufa.

S'KA KOMENTE