Besimtaret Katolik kremtojne Pashket ne kishen e zonjes se pa perlyer ne...

Besimtaret Katolik kremtojne Pashket ne kishen e zonjes se pa perlyer ne FIER.

35
SHPËRNDAJE

Besimtarer Katolik kremtojne Pashket ne kishen e zonjes se pa perlyer ne Fier. Besimtaret kane ndjekur kete te diele meshen ringjalljes se Jezu Krishtit Të gjithë besimtarët janë bashkuar për të uruar ringjalljen e Jezu Krishtit duke dhënë mesazhe shprese e dashurie.  Të njejtat mesazhe ndau në fjalën e tij edhe Dom  Francisko Marko i cili drejtoi meshën e shenjtë të pashkës.
Pashka është një nga kremtimet më të mëdha të katolikeve. Besimtarët risjellin në vëmendje ngjarjen e madhe të ringjalljes së Jezusit tre ditë pas vdekjes së tij në kryq. Të gjitha ritet percillen këtë të dielë, qe njihet ndryshe dhe si e dita e shenjtë e Pashkës.

S'KA KOMENTE